Sinoziti

Sinoziti

Feb 21

A e din se…Sinoziti është infeksioni më i ndeshur gjatë dimrit, por në të shumtën e rasteve ai kurohet gabimisht si dhembje e thjeshtë koke dhe pacientët përdorin aspirinë.Sinoziti është një inflamacion akut ose kronik i një nga hapësirave (seno) të pranë hundës. Ai shfaqet kur një person ka kaluar gripin. Diagnostikimi i saktë ka shumë rëndësi, pasi vetëm kështu mjekët mund të ndërhyjnë në kohën e duhur për parandalimin e keqësimit të gjendjes shëndetësore.