Dhimbjet e nofullës dhe të veshit

Dhimbjet e nofullës dhe të veshit

Sep 07

A e din se…Dhimbja mund të shtrihet deri te veshi, ndërsa ndonjëherë mund të jetë vështirë të përcaktohet se nga cila zonë vjen. Për dallim nga dhimbjet e shkaktuara me dhëmbin që dhemb, përmes çrregullimit të pjesës së nofullës ose infeksionin e veshit, kjo dhimbje mund të përhapet deri te supet dhe duart, veçanërisht në anën e majtë, me ç’rast nuk ndihmon...

Të përziera apo thartësirë e stomakut

Të përziera apo thartësirë e stomakut

Sep 07

A e din se..Në një hulumtim është treguar që femrat dukshëm më vështirë i hetojnë të përzierat dhe çrregullimet tretëse si simptoma të sëmundjes së zemrës. Shkaku kryesor i çrregullimeve tretëse është që arteria e dobësuar redukton qarkullimin e gjakut, ndërsa dhimbjet mund të manifestohen në gjoks, por edhe në bark. Te çrregullimet tretëse dhimbja është e...

Dhimbjet me të larta

Dhimbjet me të larta

Sep 07

A e din se…Dhimbjet me të larta i ka përjetuar nje shofer garash David Purley në korrik 1977. Gjatë garës, ndodhi një aksident, dhe Purley ishte detyruar te reduktonte shpejtësine prej 173 km / h në zero në nje distance prej 66 cm rrugë, ai mori 29 fraktura dhe 3 zhvendosja, dhe zemra e tij ndaloi gjashtë herë.

Uji në Tokë

Uji në Tokë

Sep 06

A e din se…Uji në Tokë mund të ketë ekzistuar para formimit të Diellit. Në këtë përfundim mbërritën një grup shkencëtarësh anglo-amerikanë të cilët pretendojnë se zbulimi i tyre revolucionarizon dhe rrit shpresat për gjetjen e jetës aliene.

Engjëjt mbrojtës

Engjëjt mbrojtës

Sep 06

A e din se…Shumë njerëz pretendojnë se kanë parë të paktën një engjëll apo shpirt i cili kujdeset për ta gjatë eksperiencës së shkurtër të vdekjes. Disa thonë se shpirti ndihmon udhëtimin nëpër jetën e përtejme para se të kthehet përsëri në trupin e tij.

Faqe 20 prej 604« Fillimi...101819202122304050...Fundi »