Kelly Clarkson dhe Brandon Blackstock

Kelly Clarkson dhe Brandon Blackstock

Mar 31

A e din se…Kelly Clarkson ishte njoftuar me Brandon Blackstock më 2012 gjatë lojës Super Bowl dhe një vit më vonë janë martuar. Ata këtë vit janë bërë edhe prindër.

Vince Vaughn dhe Kyla Ëeber

Vince Vaughn dhe Kyla Ëeber

Mar 31

A e din se…Vince Vaughn doli me Jennifer Aniston gjatë xhirimit të “The Break-Up”, por zgjati vetëm aq. Vaughn pastaj nisi të dalë me një agjente imobilare Kyla Ëeber dhe u martua me të në vitin 2010. Ai duket i lumtur, ka thënë që ka takuar vajzën më të mirë në botë që i ka dhënë atij qëllimin e jetës. Ka thënë edhe që nëse do e kishte takuar më parë do...

Tobey Maguire dhe Jennifer Meyer

Tobey Maguire dhe Jennifer Meyer

Mar 31

A e din se…Tobey Maguire takoi vajzën e drejtuesit të Universal Studios, Ronald Meyer. Jennifer Meyer, që është një stiliste bizhuterish dhe Maguire dolën bashkë katër vjet dhe më pas u martuan. Fëmija e parë erdhi që para martesës, ndërsa i dyti më vonë.

Jeff Bridges dhe Susan Geston

Jeff Bridges dhe Susan Geston

Mar 31

A e din se…Në një intervistë në Reader’s Digest, mbajtësi i një trofeu Oscar, Jeff Bridges kujtoi takimin e parë dhe romancën me Susan Geston që e kishte takuar ndërkohë që ajo punonte si kameriere dhe asistente seti në filmin “Rancho Deluxe” ku luante Bridge. “M’u desh një ditë sa të gjeja çastin t’i thosha për të dalë bashkë. Dhe ajo më tha jo.”...

Patrick Dempsey dhe Jillian Fink

Patrick Dempsey dhe Jillian Fink

Mar 31

A e din se…Patrick Dempsey, e takoi bashkëshorten e ardhshme Jillian Fink kur la një takim në sallonin e saj. Parukieria nuk e besonte që ai ishte Dempsey i vërtetë derisa ai hyri në derë. Ata të dy u tërhoqën menjëherë nga njëri tjetri, sipas Dempsey, por pritën tre vjet sa të dilnin bashkë sepse secili ishte i përfshirë në një marrëdhënie. Dempsey ende lë takime...

Faqe 1 prej 3412345102030...Fundi »