Anija “Queen Elizabeth”

Anija “Queen Elizabeth”

Oct 21

A e din se…Anija më e famshme në botë, “Queen Elizabeth”, e cila është përuruar nga Mbretëresha Elizabet 4 vite më parë, ka vizituar për herë të parë Shqipërinë. Anija e kompanisë britanike Cunard vjen në portin e Sarandës dhe pasagjerët do të vizitojnë kryesisht rrënojat Antike të Butrintit si dhe qytetin e Sarandës.

Flamuri i shqiptarëve

Flamuri i shqiptarëve

Oct 14

A e din se…Në shumë faqe interneti, flamuri i shqiptarëve konsiderohet si ndër flamujt më të mirë kombëtar në botë. Në shumë rankime, flamuri jonë pozicionohet në një ndër dhjetë flamujt me dizajnin më të mirë, më tërheqës.

Aroma e lotëve femërorë zvogëlon eksitimin e meshkujve

Aroma e lotëve femërorë zvogëlon eksitimin e meshkujve

Oct 07

A e din se…Lotët e femrave tek meshkujt veprojnë si kimosinjale, respektivisht substanca kimike të cilat mund t’i njohë mjedisi. Meshkujt gjatë marrjes erë lotëve femërorë të shkaktuar nga emocionet negative kanë deklaruar që femra është më pak tërheqëse dhe që janë më pak të eksituar seksualisht. Shkencëtarët kanë vënë re reduktimin e nivelit të testosteronit...

Frika mund të merret me erë

Frika mund të merret me erë

Oct 07

A e din se…Njerëzit mund ta ndiejnë dhe të reagojnë në frikë me ndihmën e erës së djersës njerëzore. Shkencëtarët kanë konstatuar që trupi gjatë kohës së ndjenjës së frikës lëshon feromone të ndryshme në zonën e sqetullave. Për këtë arsye djersa e shkaktuar nga frika do të ketë aromë të ndryshme nga djersa e shkaktuar nga nxehtësia ose aktiviteti fizik.

Kollaret

Kollaret

Oct 07

A e din se…As meshkujt nuk shpëtojnë. Sipas një studimi mbajtja e kollareve çdo ditë mund të shkaktojë rritje të presionit në sy dhe glaukomë.

Faqe 1 prej 26012345102030...Fundi »