Cili shtet konsumon më shumë bukë në botë

Cili shtet konsumon më shumë bukë në botë

Feb 27

A e din se Shteti që konsumon më shumë bukë në botë është Turqia. Llogaritjet tregojnë se mesatarja e çdo personi në përdorimin e bukës arrin në 199,6 kg.

Personat qe ecin shpejt

Personat qe ecin shpejt

Feb 27

A e din se Personat qe kane zakon te ecin shpejt, ne pergjithesi kane me shume vetebesim dhe jane me te lumtur se personat qe ecin ngadale.

Ferdinand Porsche

Ferdinand Porsche

Feb 27

A e din se ne vitin 1898 Ferdinand Porsche disenjoi makinen e pare elektrike te quajtur Porsche 2.Kishte nje motor elektrrik prej 35 hp dhe bente 35 km per 3 ore.Makina kishte 6 marsha dhe pedalin e frenave…

Cadillac Escalade ESV

Cadillac Escalade ESV

Feb 27

A e din se Cadillac Escalade ESV i 2013 Ka Nje motorr 6.2 l v8 Qe arrin shpejtesi maksimale 220 km / h.Ky cadillac konsumo 14.5 l për 100 km dhe kushto $ 67000-69000

Profesionet që shkatërrojnë martesat

Profesionet që shkatërrojnë martesat

Feb 26

A e din se disa profesione i janë më shumë të ekspozuara rrezikut nga prishja e martesave, pra mjekët shumë më shpesh divorcohen sesa inxhinierët, thuhet në një studim britanik. Kategorisë më të rrezikuar në pikëpamje të prishjes së vatrës familjare i përkasin valltarët, koreografët, barmenët apo kinezoterapeutët, me madje 40 për qind të shanseve që të divorcohen nga...

Faqe 20 prej 490« Fillimi...101819202122304050...Fundi »