Ferdinand Porsche

Ferdinand Porsche

Feb 27

A e din se ne vitin 1898 Ferdinand Porsche disenjoi makinen e pare elektrike te quajtur Porsche 2.Kishte nje motor elektrrik prej 35 hp dhe bente 35 km per 3 ore.Makina kishte 6 marsha dhe pedalin e frenave…

Cadillac Escalade ESV

Cadillac Escalade ESV

Feb 27

A e din se Cadillac Escalade ESV i 2013 Ka Nje motorr 6.2 l v8 Qe arrin shpejtesi maksimale 220 km / h.Ky cadillac konsumo 14.5 l për 100 km dhe kushto $ 67000-69000

Profesionet që shkatërrojnë martesat

Profesionet që shkatërrojnë martesat

Feb 26

A e din se disa profesione i janë më shumë të ekspozuara rrezikut nga prishja e martesave, pra mjekët shumë më shpesh divorcohen sesa inxhinierët, thuhet në një studim britanik. Kategorisë më të rrezikuar në pikëpamje të prishjes së vatrës familjare i përkasin valltarët, koreografët, barmenët apo kinezoterapeutët, me madje 40 për qind të shanseve që të divorcohen nga...

Arrat Macadamia

Arrat Macadamia

Feb 26

A e din se Arrat Macadamia nuk shiten me levoren e tyre pasi nevojitet nje presion prej 2 068 427.19 Paskal per te thyer levoren.

Treni me i shpejte ne Bote

Treni me i shpejte ne Bote

Feb 26

A e din se Hekurudha e planifikuar magnetike udhëton aq shpejtë sa gjysma e shpejtësisë së zërit. Për vetëm 92 sekonda arriti shpejtësinë prej 581 kilometra në orë. v

Faqe 20 prej 490« Fillimi...101819202122304050...Fundi »