Vajzat e fisit Tivi

Vajzat e fisit Tivi

Apr 20

A e din se… Vajzat e fisit Tivi në Pacifikun jugor martoheshin që në lindje.

Dashuria njësoj si edhe frika

Dashuria njësoj si edhe frika

Apr 19

A e din se… Dashuria ka të njëjtin efekt në trup, njësoj si edhe frika e madhe. Te një person i dashuruar shfaqen të njëjtat simptoma si te një person që ndjen një frikë të madhe, zmadhim të bebes së syrit, duar të djersitura, dhe rritje të të rrahurave të zemrës

Vajzat feministe

Vajzat feministe

Apr 18

A e din se… Vajzat feministe kërkojnë më shumë se të tjerat të kenë një marrëdhënie romantike.

Pse njerëzit kanë frikë nga numri 13?

Pse njerëzit kanë frikë nga numri 13?

Apr 17

A e din se…Frika nga numri 13 quhet “Triskaidekaphobia”, një term i zyrtarizuar në vitin 1911 dhe “vuajtësit” e këtij supersticioni e lidhin numrin me fatin e keq. Në letrat Tarot, Vdekja është letra e trembëdhjetë, ndërsa fundi i kalendarit maja, Baktuni i 13-të thuhet se përkon me kohën e apokapsit. Në fe, Judas Iskarioti, që tradhtoi Krishin në Bibël, ishte anëtari...

“Vogëlushja me 2 vrima në zemër, modele veshjesh për fëmijë”

“Vogëlushja me 2 vrima në zemër, modele veshjesh për fëmijë”

Apr 17

A e din se…Me buzëqeshjen e çiltër para objektivit, Natalia Goleniovski shfaqet mjaft natyrale kur është fjala për të reklamuar veshje fëmijësh. Vogëlushja nga Anglia vuan nga “Sindroma Daun” dhe të paktë ishin ata që besonin se 5-vjeçarja do mbijetonte pas lindjes.Natalia sfidoi mjekët duke mposhtur një problem të rëndë në zemër dhe tashmë është një fëmijë...

Faqe 1 prej 20712345102030...Fundi »