Trendafili Vdekja

Trendafili Vdekja

Apr 17

A e din se…Trendafili Vdekja (Rosa calvaria) eshte nje specie e rralle dhe misterioze bimore. Kur ai thahet dhe humbet ngjyren, merr formen e nje kafke. Biologët ende nuk e kane shpjeguar se si Trendafili Vdekja formon nje pamje kaq tronditëse, megjithate ai mbetet nje mrekulli e natyres.

Peshqit

Peshqit

Apr 17

A e din se peshqit që jetojnë në thellësi më të madhe se 800 metra, nuk kanë sy.

Milingonat dhe termeti

Milingonat dhe termeti

Apr 12

A e din se…Milingonat e ndjenjë termetin që më parëdhe dalin menjëherë nga folet e tyre.

Demi qe qan!

Demi qe qan!

Apr 03

A e din se nje dem ne Hong Kong, filloi te qante kur u gjend perpara dyqanit te kasapit, pasi e kuptoi se do therej. Punetoret u befasuan dhe te prekur nga syte e demit, vendosen te mos e therin. Pas pak, demi i shkoi atyre nga prapa, duke “i perqafuar” ne shenje mirenjohjeje qe e lane te jetonte!

Kuajt ngordhin nese iu pritet bisht

Kuajt ngordhin nese iu pritet bisht

Mar 24

A e din se kuajt ngordhin nese iu pritet bishti. Bishti i tyre luan nje rol kyc ne fuksionimin e trupit, duke e bere keshtu te pamundur vazhdimesine e jetes se tyre pa ate!

Faqe 1 prej 24123451020...Fundi »